Logo Qype Rejoindre Yelp

Qype a rejoint Yelp pour vous offrir plus d'avis, de commerces et une communauté plus large. En savoir plus.

Modifier
    • Membre Qype Hainsw…
    • Paris
    • 31 amis
    • 119 avis
    5.0 étoiles
    18/10/2008

    En un mot : le Sommet.

    Magnifique restaurant décoré par Sonia Rykiel dans le style du paquebot Normandy des années 30.

    Il est dirigé par Philippe Renard, un étoilé du Guide Michelin

    Chapeau bas !

    • Membre Qype linteg…
    • Paris
    • 5 amis
    • 17 avis
    5.0 étoiles
    12/04/2010

    Super bon !
    Qualité extra, service au TOP, déco ancienne. Grande classe!
    +++++++++

    Seul problème : pas à la porté de toutes les bourses...en même temps ça n'est pas une surprise vu la qualité de l'ensemble

    • Membre Qype chabal…
    • Paris
    • 12 amis
    • 24 avis
    5.0 étoiles
    19/03/2009

    superbe, un menu des plus fins, des vins sélectionnés, et surtout un calme et une classe des serveurs à toute épreuve

Page 1 sur 1

De ce commerce

Spécialités

For many years now, Michelin-star chef Philippe Renard has been successfully carrying off the daily feat of achieving a consistent gastronomic standard in "Paris", the hotel's Gourmet Restaurant decorated by Sonia Rykiel in the luxurious style of a 1930s luxury liner.

Historique

Fondé en 1910.

Philippe Renard was trained by the best: Troigros in Roanne, Lameloise in Chagny, Loiseau in Saulieu and Roland Durand at the Paris Sofitel. Using only fresh products in season, he has managed to update great bourgeois cuisine with light sauces and fumets.

In tune with modern appetites, he was one of the first to offer the dishes on his menu in halfportions, a neat way to make his cuisine even more accessible and enable demanding gourmets to indulge without feeling guilty! In a quest for quality products and upholding the tradition of French gastronomy, his à la carte dishes feature seasonal products and respect sustainable agriculture.

Philippe Renard is passionate about wine and, along with head Sommelier Philippe Sochon, he has put together a very fine selection of vintage wines served by the glass - a true revolution in taste and quality.